Test for free the cyber security level of your company!

Internetcriminelen in heel Europa grijpen de verwarring ten gevolge van het coronavirus aan om hun slag te slaan. Sinds de uitbraak van het coronavirus wordt een grote toename opgetekend in het aantal cyberaanvallen waaronder phishing op bedrijven.

Uitzonderlijk BitSight aanbod voor leden van de Cyber Security Coalition

Om u te helpen uw bedrijf zo goed mogelijk te beschermen, kan u als lid van de Cyber Security Coalition gebruik maken van een aanbod van het Centrum voor Cybersecurity Belgium en BitSight, een bedrijf dat permanent informatie verzamelt over kwetsbaarheden en computerinfecties bij bedrijven wereldwijd.

Het aanbod houdt in dat 1.000 bedrijven in ons land de kans krijgen om gratis hun cyberveiligheidsniveau te laten testen door BitSight. U ontvangt dan meer bepaald toegang tot een portaal, waar u een overzicht vindt van uw voornaamste kwetsbaarheden, risico’s, infecties, enz., op basis van 25 criteria in het domein van cyberveiligheid.

BitSight maakt voor deze analyse gebruik van publiek beschikbare data en voert geen eigen scans uit op uw netwerk (passief = niet intrusief). U hoeft dus geen data aan te leveren, maar geeft enkel een contactpersoon en één of meerdere van uw domeinnamen door.

De geïndividualiseerde gegevens over uw bedrijf kan u tot 1 september 2020 gratis inkijken via het portaal van BitSight.

Meer informatie over dit aanbod, kan u hier vinden.

Indien u wenst deel te nemen aan dit initiatief, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via info@cybersecuritycoalition.be .

 

 


Download onze Cyber Security Gidsen


Deel deze nuttige inhoud met vrienden: