Maken de Belgische cyberveiligheid weerbaarder

Onze missie is om de Belgische cyberveiligheid weerbaarder te maken door een sterk ecosysteem voor cyberbeveiliging op nationaal niveau uit te bouwen. We doen dit door de vaardigheden en expertise van de academische wereld, de particuliere sector en de overheid samen te brengen in een op vertrouwen gebaseerd platform dat zich focust op het bevorderen van informatie-uitwisseling en het uitvoeren van gezamenlijke acties.

Laatste nieuws

Studie & White Paper: Cyberveiligheid in de Belgische maakindustrie

Agoria/Sirris & HOWEST/UGent presenteren de bevindingen van een eerste studie over cyberbeveiliging in de Belgische maakindustrie. Op basis van de onderzoeksresultaten werden tien aanbevelingen geformuleerd om bedrijven te helpen hun digitaliseringstraject op een cyberveilige manier uit te voeren.

Meer nieuws


Newsletter Cyber Security

De Coalition’s Blog

The NIS.2 Directive: NIS with teeth? Or biting off more than we can chew?

Though still very much a work in progress, with no enforcement expected before 2024, organizations would do well to start evaluating the impact of the draft NIS.2 directive proposal on their current security posture. The presentation of Mr. Pieter Byttebier (Centre for Cyber Security Belgium) is a very good start for this exercise.

Meer blogposts

Leden in de kijker

Meer leden in de kijker


Leden van de Cyber Security Coalition

Alle leden Word lid


Deel deze nuttige inhoud met vrienden: