De Cyber Security Coalition is een uniek partnerschap waarbij spelers uit de academische wereld, openbare instanties en de private sector om de krachten te bundelen in de strijd tegen cybercriminaliteit.
Cyber Security Coalition

De Cyber Security Coalition

De Cyber Security Coalition is een uniek partnerschap waarbij spelers uit de academische wereld, openbare instanties en de private sector de krachten bundelen in de strijd tegen cybercriminaliteit. Momenteel zijn meer dan 100 belangrijke organisaties uit 3 sectoren actief lid en dragen bij aan de missie en doelstellingen van de coalitie.

Ontmoet onze leden


Ontdek de Cyber Security Coalition

Miguel De Bruycker’s getuigenis

 

Sévérine Waterbley’s getuigenis

Ann Mennens’s getuigenis


Onze missie

Onze missie is om de Belgische cyberveiligheid weerbaarder te maken door een sterk ecosysteem voor cyberbeveiliging op nationaal niveau uit te bouwen. We doen dit door de vaardigheden en expertise van de academische wereld, de particuliere sector en de overheid samen te brengen in een op vertrouwen gebaseerd platform dat zich focust op het bevorderen van informatie-uitwisseling en het uitvoeren van gezamenlijke acties.

We concentreren ons op vier strategische domeinen:Ervaring delen

Kennis, beste praktijken, bedreigingen en kansen delen.Operationele samenwerking

Peer-to-peer-samenwerking binnen een vertrouwde gemeenschap.Beleidsaanbevelingen

Aanbevelingen formuleren voor efficiëntere beleidslijnen en richtlijnen.Bewustzijn verhogen

Campagnes om burgers en organisaties bewuster te maken.


 

Bekijk de volledige interviews met de CEO

 

Word lid

Als lid van de coalitie maakt u deel uit van een sector overschrijdende gemeenschap die zorgt voor een betrouwbare omgeving voor de uitwisseling van niet-openbare expertise en informatie.

Word lid

Sign up for our Cyber Pulse newsletter

Stay tuned to the forthcoming activities of the Coalition community. Cyber Pulse keeps you up-to-date on the latest cybersecurity news, community actions and member stories.

Download onze Cyber Security Gidsen


Deel deze nuttige inhoud met vrienden:

Volg ons op sociale netwerken: