De Cyber Security Coalition is een uniek partnerschap waarbij spelers uit de academische wereld, openbare instanties en de private sector om de krachten te bundelen in de strijd tegen cybercriminaliteit.
Cyber Security Coalition

De krachten bundelen

De complexe cyberaanvallen waarmee we tegenwoordig te maken krijgen, kunnen heel wat schade berokkenen aan bedrijven en consumenten door de toenemende samenwerking van groepen cybercriminelen over de grenzen heen, die de maatschappij en het economisch weefsel bedreigen. De cyberveiligheid van een land moet even efficiënt zijn, met een brede waaier aan spelers die samenwerken en vooral zonder een versnippering van de inspanningen.

De Cyber Security Coalition

De Cyber Security Coalition is een uniek partnerschap waarbij spelers uit de academische wereld, openbare instanties en de private sector om de krachten te bundelen in de strijd tegen cybercriminaliteit. Momenteel zijn meer dan 50 belangrijke organisaties uit 3 sectoren actief lid en dragen bij aan de missie en doelstellingen van de coalitie.

Ontmoet onze leden

Onze missie

De coalitie biedt een antwoord op de dringende behoefte aan een sectoroverschrijdende samenwerking:

  • om kennis en ervaring te delen
  • om concrete sectoroverschrijdende initiatieven op te starten, te organiseren en te coördineren
  • om te sensibiliseren bij burgers en organisaties
  • om de ontwikkeling van expertise te bevorderen
  • en om aanbevelingen te doen voor meer efficiënte beleidslijnen en regelgeving
Meer info

 

 

Bekijk de volledige interviews met de CEO

 

Word lid

Als lid van de coalitie maakt u deel uit van een sector overschrijdende gemeenschap die zorgt voor een betrouwbare omgeving voor de uitwisseling van niet-openbare expertise en informatie.

Word lid

Download onze Cyber Security Gidsen


Deel deze nuttige inhoud met vrienden: