Belgian Internet Security Conference (BISC)

Op 26 november 2015 organiseert CERT.be de 4e editie van de Belgian Internet Security Conference (BISC) met de steun van Belnet en de CSC.

Op donderdag 26 november 2015 organiseert  CERT.be de vierde editie van de  Belgian Internet Security Conference (BISC) samen met de organisatorische steun van Belnet en de Belgian Cyber Security Coalition. De conferentie is een evenement dat wordt bijgewoond door IT-besluitnemers en al wie geïnteresseerd is in strategieën voor een betere cyberveiligheid, uit verschillende sectoren in België.

Keynotesprekers van hoog niveau zullen op de BISC de laatste ontwikkelingen voorstellen in het domein van de cyberveiligheid, zoals Mikko Hypponen en Beau Woods. We gaan er dieper op in tijdens drie namiddagsessies over incidentenrespons, communicatie en strategie, met presentaties van Brussels Airport, UNIZO, ENISA, het Centrum voor Cybersecurity België en vele andere. Voor meer informatie over het programma, bezoek www.cert.be/bisc.

Om u te registreren, bezoek www.bisc.cert.be/register/. Cybersecurity Coalition-leden en Belnet-klanten krijgen een korting bij hun registratie.

The Egg Brussels  •  Barastraat 175  B-1070 Brussel

Naast treinstation Brussel Zuid • www.cert.be/bisc

 


Sign up for our Cyber Pulse newsletter

Stay tuned to the forthcoming activities of the Coalition community. Cyber Pulse keeps you up-to-date on the latest cybersecurity news, community actions and member stories.

Download onze Cyber Security Gidsen


Deel deze nuttige inhoud met vrienden:

Volg ons op sociale netwerken: