Ons volgende Experience Sharing Event helpt de leden van de Coalitie, die de aankoop van een cyberverzekering overwegen, bij het evalueren van hun cyberveiligheidsrisico’s en verzekeringsbehoeften.

Ondanks het toenemende belang van cyber risico’s moet de markt voor cyberverzekeringen in de Europese Unie nog steeds zijn volledig potentieel bereiken. Eén van de redenen is dat het voor de verzekeraars een hele uitdaging is om cyberrisico’s te kwantificeren aangezien deze risico’s voortdurend in ontwikkeling zijn en zich snel over de hele wereld kunnen verspreiden. Ook vinden organisaties het doorgaans moeilijk om hun cyberbeveiligingsrisico’s nauwkeurig in te schatten. Vaak weten ze niet hoe ze op de beste manier een verzekering kunnen inpassen in hun cyberbeveiligingsstrategie.  Deze uitdagingen hebben verzekeraars en makelaars er echter niet van weerhouden om oplossingen te ontwikkelen, en de markt groeit snel.

Ons volgende Experience Sharing Event helpt de leden van de Coalitie, die de aankoop van een cyberverzekering overwegen, bij het evalueren van hun cyberveiligheidsrisico’s en verzekeringsbehoeften.  Ons programma omvat prominente gastsprekers van toonaangevende verzekeringsmaatschappijen, advocatenkantoren gespecialiseerd in cyberbeveiliging, een gerenommeerd verzekeringsmakelaar en adviesbureau, die ons nuttige richtlijnen zullen geven op basis van hun praktische ervaring.

Bekijk hier onze video teaser!

Mis deze kans niet om een beter inzicht te krijgen in de cyberverzekeringsmarkt en graag verwelkomen we jullie op 19 september!

Schrijf u in

 

 


Sign up for our Cyber Pulse newsletter

Stay tuned to the forthcoming activities of the Coalition community. Cyber Pulse keeps you up-to-date on the latest cybersecurity news, community actions and member stories.

Download onze Cyber Security Gidsen


Deel deze nuttige inhoud met vrienden:

Volg ons op sociale netwerken: