Cybersecurity, een belangrijke stakeholder in uw bedrijfscontinuïteit- 5 Oktober 2020

Cybersecurity  is door de feiten een kritieke succesfactor geworden in alle geledingen van ons business weefsel, en  een factor om terdege mee rekening te houden in zowel business as usual en zeker in alle digitale transformatieprojectenEen goede filosofie en plan van aanpak voor Cybersecurity verdient dan ook een bijzondere plaats in elke onderneming.

Ideze sessie lichten experten in interactieve formaten een aantal belangrijke aspecten en inzichten toe die relevant zijn voor elke bedrijfsvoering. We gaan in op modellen en plannen van aanpak om je cyberbeveiliging te verhogen en je kroonjuwelen beter te beschermen. We leren van live cases van bedrijven die spijtig genoeg ten prooi gevallen zijn aan cybercriminaliteit, delen informatie over de mogelijkheden van verzekering in het domein en, last but not least, delen we in primeur de resultaten van een recente bevraging in België naar hoe cybersecurity leeft in productieomgevingen. 

​Deze sessie komt tot stand in samenwerking met Agoria en is een echte blended learning experience, met oa een live debat en  gelegenheid tot vragen stellen en netwerking. Een aanrader voor iedereen die zijn cyberbeveiliging wil verhogen  en cyber ook ziet als een  business enabler van groeiend belang. Bedrijven uit alle  sectoren en overheden, groot en klein,  zijn van harte welkom .

De leden van de Coalitie worden hartelijk uitgenodigd om zich ook (gratis) in te schrijven voor de andere tracks die Agoria organiseert in deze Digital Connect Week, die plaats vindt van 1 tot 7 oktober.  U kan zich inschrijven via deze link.

 


Sign up for our Cyber Pulse newsletter

Stay tuned to the forthcoming activities of the Coalition community. Cyber Pulse keeps you up-to-date on the latest cybersecurity news, community actions and member stories.

Download onze Cyber Security Gidsen


Deel deze nuttige inhoud met vrienden:

Volg ons op sociale netwerken: