Beste Coalition leden,

De COVID-19-pandemie baart wereldwijd grote zorgen. We hopen dat jullie, je familieleden en collega’s gezond en veilig zijn.

De Coalitie is helaas genoodzaakt geweest het activiteitenprogramma aanzienlijk aan te passen. Dit ten gevolge van de maatregelen die weden bepaald door onze overheid om het virus te bestrijden. We hebben de viering van ons vijfjarig bestaan uitgesteld tot 3 september. De lidorganisaties hebben inmiddels besloten om de groepsbijeenkomsten tot eind mei op te schorten. Daarom onderzoeken we momenteel hoe we de Experience Sharing Day omtrent het tweejarige GDPR-jubileum online kunnen brengen.

De Experience Sharing Day over Cloud Security, eerder gepland op 2 april, wordt uitgesteld tot 11 juni. We volgen de updates van het Belgisch Nationaal Crisiscentrum met betrekking tot COVID-19 op de voet en bereiden ons voor om een Algemene Vergadering vanop afstand te organiseren, indien het verbod op groepsbijeenkomsten blijft behouden op 11 juni.

De rol die ons netwerk speelt om mensen met elkaar in contact te brengen, is in tijden als deze ontzettend belangrijk. De Coalitie-medewerkers zorgen voor de continuïteit van de interacties door jullie vanop afstand te assisteren en de focusgroepen te ondersteunen bij de online vergaderingen (o.a. door het opzetten van Teams-vergaderingen). We moedigen jullie aan om gedurende deze periode zeker gebruik te maken van hun diensten.

Aarzel ook niet om nieuwe onderwerpen of ideeën voor te stellen voor het delen van ervaringen op afstand. Ook andere manieren waarop we nuttig kunnen zijn voor jullie en jullie organizatie in deze ongewone tijd, horen we graag.

Zoals altijd, bedankt om deel uit te maken van de Coalition community en voor jullie vertrouwen! Samen zullen we deze tijd doorkomen.

Wees voorzichtig en blijf gezond!

Vriendelijke groeten,

Jan De Blauwe

Voorzitter


Sign up for our Cyber Pulse newsletter

Stay tuned to the forthcoming activities of the Coalition community. Cyber Pulse keeps you up-to-date on the latest cybersecurity news, community actions and member stories.

Download onze Cyber Security Gidsen


Deel deze nuttige inhoud met vrienden:

Volg ons op sociale netwerken: