Miguel Debruycker director of the Center for Cyber Security in Belgium

De Cyber Security Coalition feliciteert meneer Miguel De Bruycker met zijn benoeming als directeur van het Nationaal Centrum voor Cybersecurity België.

De coalitie feliciteert meneer Miguel De Bruycker met zijn benoeming als directeur van het National Centrum voor Cybersecurity van België dat belast zal zijn met de ontwikkeling en uitvoering van het nationaal cyberveiligheidsbeleid.

De coalitie is ervan overtuigd dat de heer De Bruycker zijn functie met brio zal uitvoeren, dankzij zijn ervaring als voormalig hoofd van de ‘Computer Security Incident Response Capability’ unit van het Ministerie van Defensie. In zijn voormalige functie droeg mr. De Bruycker ook actief bij aan de lancering van de Cyber Security Coalition, waarvoor wij erg dankbaar zijn.

De coalitie hoopt dat het Centrum met deze benoeming snel haar activiteiten zal kunnen opstarten. De coalitie kijkt uit naar een vruchtbare en efficiënte samenwerking met het Centrum voor Cybersecurity België. De gemeenschappelijke doelstelling is onze weerstand tegen cybercriminaliteit verbeteren in een wereld die steeds digitaler wordt.


Sign up for our Cyber Pulse newsletter

Stay tuned to the forthcoming activities of the Coalition community. Cyber Pulse keeps you up-to-date on the latest cybersecurity news, community actions and member stories.

Download onze Cyber Security Gidsen


Deel deze nuttige inhoud met vrienden:

Volg ons op sociale netwerken: