Als partner steunt de Cyber Security Coalition de Europese Cyberfraude bewustwordingscampagne. Bewust zijn vormt de beste verdediging! Neem uw digitale leven in handen.

Cybercriminelen zijn er voortdurend op uit om ten koste van u geld te verdienen. Particulieren en organisaties worden vaak het slachtoffer van fraude via verschillende technieken van social engineering. Hierbij verkrijgen fraudeurs de nodige informatie door een persoon te benaderen, in plaats van in te breken in een systeem.

Hoe kunnen ze u misleiden?

Deze fraudepraktijken zijn concrete voorbeelden van hoe cyberaanvallers te werk gaan en inspelen op de psychologie en percepties van mensen. Bewust zijn vormt de beste verdediging!

Word geen slachtoffer van cyberfraude! Ontdek hoe u de 8 meest voorkomende online financiële oplichtingspraktijken kan vermijden op onze mediapagina.

 Neem uw digitale leven in handen

De Cyberfraude bewustwordingscampagne  is een gezamenlijke inspanning van Europol, wetshandhavingsinstanties, de Europese Banken Federatie (EBF) en partners van de ‘European Cyber Security Month’. Als partner steunt de Cyber Security Coalition deze Europese campagne ten volle.


Download onze Cyber Security Gidsen


Deel deze nuttige inhoud met vrienden: