New tools to bolster your company’s cyber security resilience

Nieuwe en bijgewerkte tools om de veerkracht van uw bedrijf/organisatie op het gebied van cyberveiligheid te versterken. Probeer de nieuwe Kahoot! over Safe Homeworking.

Alle bestaande tools op de Cyber Security Coalition-website zijn bijgewerkt en er zijn nieuwe elementen geïntroduceerd om uw beveiligingsbewustzijnsprogramma’s te begeleiden.

  • De 4 bestaande modules in de Cyber Security KIT over wachtwoorden, phishing, social engineering & de GDPR.  Elk thema bevat een korte PowerPoint met een test en een screensaver/poster voor uw interne campagnes.
  • NIEUWE module over veilig thuiswerken in de Cyber Security KIT : zeer actueel.
  • Een Kahoot! spel over Safe Homeworking : te spelen in kleine teams. Met dit spel brengt u dit beveiligingsthema op een zeer toegankelijke manier naar uw organisatie.  Geef ons uw feedback via het nieuwe evaluatieformulier dat we hebben geïntroduceerd.
  • De KMO Security Scan is herzien : u beantwoordt een korte vragenlijst en krijgt een gepersonaliseerd portret en advies voor het beveiligingsprogramma van uw organisatie.
  • Ook de Security Basics voor Startende Organisaties / Bedrijven zijn geactualiseerd.

 

Al onze tools


Sign up for our Cyber Pulse newsletter

Stay tuned to the forthcoming activities of the Coalition community. Cyber Pulse keeps you up-to-date on the latest cybersecurity news, community actions and member stories.

Download onze Cyber Security Gidsen


Deel deze nuttige inhoud met vrienden:

Volg ons op sociale netwerken: